fbpx

Omdat je wel wat beters te doen hebt

Het inrichten van een woning begint met basiszaken zoals het leggen van een vloer. Dit kun je natuurlijk zelf doen, maar je kunt het ook laten doen. Heb je hier geen tijd voor? Of ben jij in het bezit van twee fantastische linkerhanden? Onze tip: schakel de hulp in van professionals, dan heb jij nergens meer omkijken naar.

Jij hoeft alleen maar te kiezen, W&K regelt het!

Bij het bedrijf Wijnands & Koornstra kun je terecht voor jouw vloer én raambekleding. Als huurder van het project Californië krijg je een mooie korting op jouw aankoop!

Blader de brochure op je gemak door en vergeet ook niet om een bezoekje te brengen aan één van onze modelwoningen. download de brochure: stofferingservice en de vloerenbrochure

Voor advies en/of het maken van een afspraak voor het stofferen van je woning kun je direct naar de website van Wijnands & Koornstra: wijnands-koornstra.nl/showroom of bel met 085-3036169.

Verhuizing doorgeven

Vergeet niet jouw verhuizing door te geven bij gemeente Haarlem. Een verhuizing kun je op de website doorgeven met jouw digiD. Ga naar de website en regel het direct.

Woonwinkelen in Haarlem

Heb je nog geen of niet voldoende meubels om jouw nieuwe woning in te richten? Of ben je op zoek naar een nieuwe stijl of gewoon lekker een nieuw fris interieur? In Haarlem vind je genoeg leuke woonwinkels om los te gaan.